Wij zijn veelzijdig! Ontdek

Onze dienstenpijlers

Ontwikkeling
Consultancy
Uitvoering
Totaal
concept

Wij organiseren en produceren sportevenementen die impact maken, nationaal én internationaal. Dit doen we op eigen initiatief, maar ook in opdracht van sportbonden, overheden en het bedrijfsleven. Door de kennis en krachten van ons team te bundelen met een uitgebreid netwerk, zijn we al 25 jaar een betrouwbare speler in de sportwereld.

Ontwikkeling

Concept van start tot finish

Wij ontwikkelen eventconcepten voor overheden, sportbonden en het bedrijfsleven. Daarbij zijn we vaak verantwoordelijk voor de volledige uitwerking van een evenement. In sommige gevallen wordt (een deel) van de uitvoer door de partner zelf of door een derde partij opgepakt. Een recent voorbeeld van een eventconcept is het CEP EK Petanque 2022 dat werd georganiseerd in nauwe samenwerking met Confédération Européenne de Pétanque (CEP) en More2Win.
Ontwikkeling
Consultancy

Ondersteuning in activaties en conceptontwikkeling

Wij begeleiden bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van merkactivaties rondom sportevenementen. Hieronder vallen activiteiten, events en momenten waarbij een merk de connectie met haar (potentiële) doelgroep probeert aan te gaan. Samen met de partner zorgen we voor een optimale sponsoractivatie. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking met Shimano tijdens World Cups Mountainbike door heel Europa. Hierbij consulteert Team TOC aan Shimano de beste opties voor merkactivatie tijdens de World Cups. Ook Red Bull is binnen deze pijler een prominente partner.
Consultancy
Uitvoering

Tot leven brengen van een eventconcept

In opdracht van overheden, sportbonden of het bedrijfsleven zijn wij dé uitvoerend partner van een groot aantal sportevenementen. Een recent voorbeeld hiervan is het WK Veldrijden 2023, waarbij het concept in een eerdere fase is bepaald door de Union Cycliste Internationale (UCI) en Team TOC werd ingezet voor het realiseren van die ambitie. Hierbij staan de vooraf gestelde doelen van een evenement centraal bij de uitvoering.
Uitvoering
Totaalconcept

Het hele pakket, waarbij alle dienstenpijlers samenkomen

Wanneer alle dienstenpijlers terugkomen in een evenement spreken we van een totaalconcept. Ook deze rol past ons! We leggen de basis met een solide en creatief eventconcept. Daarna nemen we de uitvoerende rol op ons en haken we partners aan om in afstemming met de betreffende bond, overheid of onderneming tot een evenement van wereldklasse te komen.