Wij verzorgen

de volledige uitvoering van een evenement aan de hand van het eventconcept

PRD21540

Realisatie van event

Er is een goed idee. Een waanzinnig sterk concept. Maar wie gaat dit uitvoeren? In dit soort gevallen stappen we graag in om alle ideeën werkelijkheid te laten worden en een ultiem evenement te realiseren.

Organiseren

Waar wij goed in zijn? Dingen organiseren! Aan de hand van een eerder ontwikkeld eventconcept geven wij gas en zorgen we ervoor dat alles ook daadwerkelijk tot in de puntjes wordt georganiseerd. Uiteraard houden we onze partner gedurende het gehele proces nauwkeurig op de hoogte en vindt er tijdens het proces constant afstemming plaats om tot het ultieme eindresultaat te komen.

SI202207310768 hires jpeg 24bit rgb
PRD21181
1 DTB4655
1 DTB0057

Van A tot Z

Er komt altijd een hele hoop kijken bij het organiseren van een (top)sportevenement. Wat voor sommigen misschien lijkt op een discussie in de marge, is voor ons topprioriteit. Ook aan de kleinste details moet namelijk worden gedacht om een succesvol evenement te garanderen.

Door middel van onze eventtracker bepalen we de gehele tijdlijn, bijbehorende werkzaamheden en actiepunten. Van transport tot communicatie en van verkeersveiligheid tot ticketsales. We zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Voorbeeld - Red Bull Fierste Ljepper

Na 10 jaar keerde Red Bull Fierste Ljepper in 2022 terug in Nederland. Een perfect voorbeeld van een evenement waarbij onze focus puur gericht was op de uitvoering van een sterk concept dat Red Bull eerder al ontwikkelde. Het regelen van de vergunningen, het opbouwen van de eventlocatie en het managen van bezoekersstromen: het hele pakket viel onder de verantwoordelijkheid van Team TOC.

SI202207310760 hires jpeg 24bit rgb
SI202207310748 hires jpeg 24bit rgb