Wij begeleiden partners

bij de uitvoer van evenementen en/of het behalen van marketingdoelstellingen

DSC3406 1

Ondersteuning

Binnen deze dienstenpijler ondersteunen we partners. Bijvoorbeeld bij behalen van marketingdoelstellingen, vaststellen van KPI's, of door het inbouwen van een controlesysteem op hun contractafspraken met bonden en federaties. Daarnaast ondersteunen we in sommige gevallen partners bij de ontwikkeling en uitvoering van een evenement in een consulterende rol.

Activaties

Wil een partner door middel van activaties haar marketingdoelstellingen behalen? Of willen ze door middel van een event maatschappelijke impact maken? Al jaren bieden wij ondersteuning op deze onderdelen. Samen met onze partners bepalen wij het ultieme doel. Met dit eindpunt in gedachten gaat ons team aan de slag: van marktonderzoek tot het in kaart brengen van kansen en bedreigingen. Van haalbaarheidsonderzoek tot het presenteren van creatieve ideeën. De gehele scope is onderdeel van het pakket aan mogelijkheden van Team TOC.

Advies

Sommige partners schakelen ons in voor een heel specifiek rol. Een voorbeeld daarvan is Red Bull, die wij vaak voorzien van uitgewerkte adviezen over de uitvoering van evenementen. Wij delen expertise en beslissen mee over essentiële zaken zoals locaties, uitwerking van venues, opbouw van evenementenlocaties, branding ten behoeve van de ultieme zichtbaarheid en meer.

AP 1 X4 XVYC8 N2111 hires jpeg 24bit rgb
TB L5430
Shimano Caring for your Bike Glasgow 17 33
Shimano Caring for your Bike Glasgow 17 4

Contractonderhandelingen

Ook zijn er partners die ons inschakelen om te ondersteunen in contractonderhandelingen rondom sponsorcontracten. Waar liggen de kansen? Wat zijn de bedreigingen? En hoe haalt het merk het maximale uit een sponsorovereenkomst?

Voorbeeld - Shimano

Sinds 2021 zijn wij als consultant betrokken bij de sponsorovereenkomst tussen Shimano en de Union Cycliste Internationale (UCI). De focus ligt hierbij op het onderdeel mountainbiken. Samen met Shimano en de UCI werken we toe naar ambitieuze KPI's. Ook ondersteunen we Shimano in de naleving van de gemaakte contractafspraken met de UCI. Hiervoor reizen onze collega's heel het continent over voor het bijwonen van MTB-wedstrijden binnen de Europese tour.